We zijn open!!
Na lang wachten hebben we twee weken geleden onze horeca vergunning binnen. Dit hield in dat we meteen open konden gaan.
Wij weten dat door de stilte aan onze kant dit voor velen onopgemerkt voorbij is gegaan. We zijn nog steeds aan details aan het werken. Het einde zal voorlopig nog niet in zicht zijn.
Wat wel al duidelijk is, is onze taplijst.
We hebben 2 eigen bieren op tap.
Een Schwarz (5,2%). Een stijl die uit Duitsland komt. Het is een lager, een ondergistend bier, wat het fris en doordrinkbaar karakter geeft. Het heeft een zacht mout profiel en er zit een hint van de gebrande mouten in.
Een Strong Bitter (5,5%). Een engelse stijl, die in tegenstelling tot de naam, niet strong en niet heel bitter is. Het heeft een lichte moutsmaak en heeft een licht bittere afdronk.
Ook hebben we een huisgemaakt Gemberbier op tap. deze is alcoholarm, rond de 0,3%. Deze wordt in beperkte hoeveelheden gemaakt, dus het kan soms voorkomen dat het even op is
Daarnaast proberen we altijd een cider op tap te hebben
Zie de drankenkaart voor de actuele lijst.
2 COMMENTS
Groeten van de Bamberger die ‘n paar weken geleden bij jullie genoten heeft van wat biertjes en leuke gesprekken.
De belofte om Ziebeleskäs te maken staat nog, maar dan moet ik wel weten wanneer jullie bier klaar is en jullie dat voorstellen. Voorwaarde is alleen wel dat ik dan in het land ben.
Ik ben benieuwd.
Groet,
MIchael
Hoi Michael,
we houden je op de hoogte.
ws gaan we volgende week ene trestbrouw maken en de week daarna het eerste echte bier 🙂
ciao
carlos